Bassiviere in de Dordogne

Het prachtige Bassiviere in de Dordogne met stijlvolle barn chic appartementen, een fijn restaurant en een geweldige conceptstore.

Vorig jaar kwam ik hier voor het eerst met de Flying Dutch Girlzzz. Toen heb ik er alleen gegeten in het restaurant. Maar dit Voorjaar was ik er weer. Om foto’s te maken bij eigenaresse Ilse, van haar prachtig ingerichte huis (voor een feature in de Maison en France) dat staat op het terrein van Bassiviere.

Na de fotoshoot kon ik het niet laten om nog een paar foto’s te maken van het restaurant en de shop.

Bassiviere concept store

Een shop in de Dordogne, in de Lot et Garonne op het terrein van Bassiviere. Een prachtige schuur, omgetoverd tot Bassiviere conceptstore.

Het is een prachtige lifestyle winkel met brocante en vintage treasures, mooie industriële interieur decoraties, meubels, kleding en accessoires. Met zorg door eigenaresse Ilse ingekocht.

Koffie bus

Tijdens het shoppen kun je nog lekker een kop koffie drinken op het terras (kijk die leuke franse stoeltjes eens) in het gras. Hoe leuk is deze foodtruck, een oud Renault busje omgetoverd tot koffiebus.

Bassiviere conceptstore is zeker een bezoekje waard als je op vakantie bent in de Dordogne, Lot et Garonne. En na het shoppen kun je lekker lunchen/dineren bij restaurant Bassiviere (fotoblog van het restaurant volgt nog).

In de maand Augustus ben ik met mijn gezin in de Dordogne en ik ga ze natuurlijk meenemen naar Bassiviere om te shoppen en lekker te gaan eten.

Lieve groet,

Krista