Food fotografie ijstaarten!

Het kan nog net. Een winters blog over de ijstaarten die ik afgelopen December heb gefotografeerd voor de IJsmakers in Meppel.

IJsmakers

De IJsmakers zitten inmiddels alweer jaren in Meppel. Een prachtige zaak met ambachtelijk ijs, je kan er een lekkere kop koffie drinken en ze verkopen taart! En rond de feestdagen kun je de beroemde IJstaarten bij ze bestellen.

IJstaarten

De IJsmakers hebben elk jaar 4 heerlijke ijstaarten die je voor je Kerstdiner kan bestellen. Een heerlijk en makkelijk dessert die er ook nog eens prachtig uitziet.

Fotostyling

Eind November kwam eigenaar Ilan, de ijstaarten bij mij brengen om foto’s van te maken. En of ik ze naast het fotograferen ook wilde stylen. Natuurlijk, fotostyling vind ik zo leuk om te doen. Op zoek naar leuke props om de ijstaarten mee te stylen. Op de foto’s kun je zien hoe ze geworden zijn.

Verbouwen

Het interieur van de IJsmakers was al super gaaf maar de mogelijkheid deed zich voor om het pand ernaast erbij te betrekken. Dit betekent dat er op dit moment flink wordt verbouwd bij de IJsmakers.

Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Zal vast weer super stylisch worden en een heerlijke plek om je ijsje te halen of een kop koffie te drinken mocht je in Meppel in de stad zijn. En heb je een feestje en wil je zo’n lekkere ijstaart, neem dan contact met ze op.

Bijna Lente

Gelukkig voor de IJsmakers is het qua weer nog geen Lente. Zet hem op met de verbouwing en zodra jullie open zijn kom ik natuurlijk een lekker ijsje halen. Jullie ook?

Groetjes Krista