Leuke mail van Goody Foody

Een tijdje terug ontving ik een leuke mail van Kelly van GoodyFoody in mijn mailbox. Of ik de food fotografie voor het GoodyFoody boek zou willen doen.

Via via was ze op mijn Instagram account gekomen en helemaal enthousiast over mijn werk en vooral mijn stijl. We hebben toen een afspraak gemaakt en bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle afgesproken.

We hadden direct een klik, haar idee sprak mij heel erg aan en onder het genot van thee en taart heb ik de opdracht gekregen. Lang leve Social Media.

Wat is GoodyFoody

Kelly begon met een blog op haar website met recepten voor babyvoeding. Met Goody Foody maakt ze eten voor kleintjes vanaf 4 maanden bewust, kleurrijk en beHAPbaar. Ze heeft zelf een prachtige dochter van bijna 1 jaar die alle recepten mag testen.

De recepten worden nu gebundeld in…..

Een GoodyFoody boek

Een prachtig boek met heel veel recepten om je kleintje zelfgemaakt, verantwoord en het liefst biologisch eten te geven. Ook een inspirerend boek met prachtige foto’s, tips en ideeën.

Styling en Fotografie

De recepten waren er al maar goede foto’s ontbraken nog. En toen kwam ik in beeld. Het leuke van deze opdracht was dat ik ook de hele styling mocht doen. Achtergrondjes bedenken, fotoprops uitzoeken en leuke bordjes en kommetjes verzamelen. Het is echt een mooi geheel geworden.

Goody Foody stijl

De website en het logo van GoodyFoody krijgen een make-over. Alles wordt mooi aangepast op de GoodyFoody stijl die ontstaan is tijdens de fotoshoots.

Volg GoodyFoody voor nu op Instagram of Facebook. Hier neemt Kelly je mee in aanloop naar het boek. Met prachtige foto’s, nieuwtjes en recepten.

Verwachting is dat het boek in het najaar uitkomt. Met natuurlijk een boek launch! En Kelly heeft me inmiddels ook gevraagd of ik wil helpen met de styling hiervoor.

Ik hou je op de hoogte!

Groetjes,

Krista