Afgelopen november ben ik gestart met een hele leuke en smakelijke food fotografie opdracht. Marcipano chocolade truffels fotograferen voor hun social media accounts.

Een handgemaakte truffel die wordt gemaakt van de meest natuurlijke ingrediënten. Niet alleen een bijzondere smaakbeleving maar ook zeker een beleving voor het oog.

Ze zijn er in 34 soorten, allemaal met hun eigen smaak. Ik heb van alle smaken doosjes staan en elke paar weken fotografeer ik ze in een thema. Bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Winter en nu Valentijnsdag.

Bij deze foodfotografie opdracht bedenk ik elke keer weer hoe ik de truffes op de foto ga zetten. De fotostyling bedenken en schieten maar. En dan plaats ik de foto’s op de Marcipano social media. Ik schrijf de teksten en plaats de foto’s. Natuurlijk gaat dat in goed overleg en het team van Marcipano mailt mij wanneer ik ergens aandacht aan moet besteden. Zoals een leuke actie, een nieuw verkooppunt of een nieuwtje. Maar verder heb ik voor de foto’s en de social media berichten de vrije hand.

Erg leuk om te don het fotograferen en stylen. En zeker om resultaat te zien. Leuke reacties te krijgen, veel likes en natuurlijk volgers. Laat de verkoop van de Marcipano chocolade truffels maar stijgen. Je kan mijn foto’s voor Marcipano terugvinden op hun Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Neem maar eens een kijkje. En vergeet nie te volgen.

Inmiddels doe ik voor nog een aantal bedrijven de social media styling. Super leuke opdrachten want ik doe dan 2 dingen die ik erg leuk vind. Fotografie & Social Media.

Heb jij producten die wel mooie sfeerfoto’s kunnen gebruiken? En wil jij hiermee een eigen stijl creëren op social media? Je kan me altijd mailen om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn voor social media styling.

Groetjes Krista