Waar ik werk?

Veel foto’s maak ik op locatie maar in onze boerderij in Giethoorn heb ik ook ruimte en super fijn licht om een eigen foto studio te maken.

En een heerlijke werkplek waar ik de foto’s kan uitzoeken en bewerken. Blogs kan schrijven en de social media accounts van mijn opdrachtgevers bij kan houden.

Van kamer en suite tot studio

De boerderij studio is een heerlijke lichte ruimte met een kamer en suite! Bewust heb ik alles wit gelaten en de meubels in licht eiken hout of in mooie grijze tinten uitgezocht om het geheel mooi rustig te houden. En ik lekker kan schuiven met de meubels en goede achtergronden heb wanneer ik de kamer om tover in een fotostudio.

Maar ik gebruik de ruimte niet alleen

Naast het grote bureau, waar de kids ook regelmatig aan knutselen, staat er ook een heerlijke bank waar de kids in het weekend lekker loungen.

In de andere ruimte van de kamer en suite heeft manlief zijn muziekstudio.

Of toch wel

Kortom een studio waar we als gezin ook veel samen zijn. Maar hoe heerlijk is het om daar alleen te werken. In alle rust en vanachter mijn bureau een prachtig uitzicht op de gracht waar de bootjes langsvaren.

Rondleiding

Eigenlijk is de hele boerderij geschikt als fotoshoot locatie. Ik zal jullie de komende tijd via mijn blog een rondleiding geven. Elke keer laat ik via een blogpost een kamer aan bod komen.

Groetjes Krista