Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk

Het fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk of ergens anders in de wereld is echt mijn passie. Afgelopen 2 weken was ik in Frankrijk voor een aantal fotoshoots bij super leuke Nederlanders en Fransen. Hun mooie franse huizen en (chateau) hotels fotograferen was weer een feestje.

Wat heb ik gefotografeerd

O.a foto’s gemaakt bij Les Marguerites (voor een fotoreportage in de Maison en France) en de huizen Maison en blanche, Lys d’Avril, Les Terrasses, Les Noisetiers en Loft O Village  

Ook wat foto’s gemaakt bij Chateau la Fleunie waar ik 2 nachtjes sliep en Chateau les Merles waar ik eerst 2 nachtjes in een fantastische hotelkamer heb geslapen en uiteindelijk ook een week heb verbleven in een villa op het domein.

Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk
Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk

Interieur fotografie

Altijd al gek geweest op interieurs en jaren in de makelaardij gewerkt waar ik heel wat huizen van binnen heb gezien.

En wat is het nu toch leuk om huizen te fotograferen. Maar ook de omgeving waar het huis staat. Ik kan mijn hart ophalen tijdens zo’n reis naar het buitenland want ik kom in de mooiste plaatsen en de interieurs zijn altijd zo mooi gestyled.

Ik fotografeer veelal huizen van mensen die hun huis als vakantiehuis verhuren. Maar ik fotografeer soms ook voor leuke vakantie websites als FranceVilla, Vakantiehuisinspiratie en 30Pluskids en ik maak samen met Yvette Donkervoort mooie fotoreportages voor de Maison en France.

In de komende foto blogs neem ik je mee langs de mooie huizen en hotels.

Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk
Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk

Flying Dutch Girlzzz

Maar ik start mijn volgende blog met laten zien bij welke fantastische restaurants ik heb gegeten met de Flying Dutch Girlzzz tijdens de tastytour door de Dordogne en Lot et Garonne.

Zoek je nog een leuk verblijf voor je zomervakantie in deze omgeving? Of wil je weten wat de beste restaurants hier zijn, volg dan mee op www.brockberndfotografie.nl  en mijn Instagram.

Binnenkort

En deze maand vlieg ik ook nog naar Genève en ga ik naar St Tropez voor gave fotoshoots!

Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk
Fotograferen van prachtige interieurs in Frankrijk

Kortom genoeg blog inspiratie de komende tijd.

Lieve groet Krista