fotografie tarief

Fotografie info

 

Fotografie info

Ik maak sfeer foto’s van het interieur en exterieur van (vakantie)huizen in binnen- en buitenland. Ook doe ik food- en productfotografie, waar ik juist de fotostyling die ik daarbij doe heel belangrijk vind.

Want ik wil niet alleen vastleggen maar ook creëren. Voor food- en productfoto’s maak ik van te voren een moodboard van de neer te zetten stijl, sfeer en kleurenpalet.

Fotografeer ik huizen dan streef ik ernaar dat als mensen de foto’s zien, dat ze dat leuke huis willen kopen of als het een vakantiehuis betreft dat ze het dolgraag willen huren.

Mocht het huis enige interieurstyling nodig hebben dan kan ik hier ook voor zorgen.

Van mijn food foto’s moeten mensen zin krijgen om het gefotografeerde food lekker op te eten en van de productfoto’s moeten mensen in de mood komen om het product aan te schaffen.

Hoe ga ik te werk

Misschien spreekt mijn stijl van fotograferen je aan. Of wil jij interieurs gefotografeerd hebben of heb je  food of producten die wel goede sfeerfoto’s kunnen gebruiken?

Stuur dan een mail naar info@brockberndfotografie.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse in mijn portfolio

Wil je mijn werk zien, dan kun je hier op mijn website een kijkje nemen of op mijn Instagram en Facebook account.

Maar neem ook eens een kijkje bij de opdrachtgevers waar ik al foto’s voor heb gemaakt. O.a. Marcipano, handgemaakte chocolade truffels en Green Earth products , hippe, duurzame jute tassen, France Villa, vakantiehuizen in Frankrijk.

Heb je vragen of wil je meer informatie stuur dan een mail naar info@brockberndfotografie.nl

Groetjes Krista