Fotoreportage Binnenkijken bij … voor Maison en France

Samen met Yvette Donkervoort maak ik de fotoreportage Binnenkijken bij … voor Maison en France. Anderhalf jaar geleden leuk contact met Yvette gekregen over foto’s van een huis dat ik had gefotografeerd.

Deze foto’s werden gebruikt voor de reportage Binnenkijken bij …, een rubriek in de Maison en France over Nederlanders die wonen in Frankrijk. En nu staan er weer foto’s van mij in de Maison en France.

 

Fotoshoots

Want eind April was ik in Frankrijk voor een aantal interieur fotoshoots. En ben ik o.a. bij Marielle Spee geweest. Zij woont met haar 3 kids in een super schattig dorpje in de Dordogne. En runt daar Les Marguerites. Ze verhuurt een gite, een huis, heeft een schoonheidssalon en een te gekke massagebus, een omgebouwde oude brandweerauto. Hierover meer in een volgend blog.

Binnenkijken bij ….

Bij binnenkomst in het huis Les Marguerites gebeurde er iets heel bijzonders.

Ik heb heel wat interieurs gezien en gefotografeerd maar jeetje, dit overtrof alles, ik heb nog nooit zo’n mooi gestyled en ingericht frans huis gezien. Alsof ik mijn langgekoesterde droom instapte, in mijn eigen franse huis. Ik zou het zo kopen en er niets meer aan doen. Het voelde zo als thuis.

Samen met Marielle even een emotioneel momentje. Ik van bewondering en Marielle van ontlading. Toen even samen bijkomen en kop thee gedronken, te lang kletsen en daarna gauw foto’s maken voor de Maison en France.

Mooi vervolg

Een paar dagen na deze shoot ben ik weer naar Marielle toegegaan. Want ik was nog lang niet uit gefotografeerd.  Nog steeds super leuk contact en in September ga ik weer voor fotoshoots naar de Dordogne en dan ga ik natuurlijk weer even naar Marielle toe.

Wil je alle foto’s van Les Marguerites zien? Volg Marielle dan op Instagram, daar komen ze de komende tijd allemaal voorbij. Van de gite, het woonhuis, de massagesalon en de massagebus komen binnenkort ook nog fotoblogs!

 

Over een paar dagen ga ik Yvette toe in Genève, waar ze woont en trekken we een week samen op om mooie foto’s te maken en interviews te doen bij leuke Nederlanders in Frankrijk. O.a. in Genève en St Tropez. Dus er komen weer mooie reportages aan voor de volgende edities van de Maison en France.

Lieve groet,

Krista