Ik ben verliefd geworden op dit huis en ik heb met mijn fotocamera hier heerlijk in rondgedwaald.

De oude stoffige zolder, de lange gang met talloze kamers, de grote leefkeuken, bibliotheek, eetkamer en woonkamer met grote schouw. En niet vergeten buiten, die grote tuin, weilanden, bossen en grote bijgebouwen.

De rit er naar toe is al adembenemend. Over een onverharde weg omgeven door bomen de heuvel op. Dan rij je langs een kasteeltje en daar om de bocht ligt dit prachtige huis.

EN dit fantastische Manoir staat te koop!

Mijn droom is dat wanneer de kinderen zijn uitgevlogen, ik vertrek naar Frankrijk! Een kasteeltje of manoir zoals deze. Alles mooi opknappen en inrichten met antiek en brocante uit de omgeving. Een ommuurde moestuin, pluktuin en oranjerie. Mooie wandelingen maken in de omgeving, marktjes afstruinen, kanoën over de rivier, kastelen bezoeken, schilderen en heel veel fotograferen.

Dus eigenlijk komt dit huis voor mij iets te vroeg want de kids wonen de komende jaren nog thuis. Maar er is vast iemand die net als ik droom van zo’n prachtig Frans huis.

Ben jij dat? En heb je interesse? Kijk dan eens op de site van France Villa voor alle informatie. Je kunt het ook nog huren voor een heerlijke vakantie.

Ik vond het alleen al super om het te fotograferen en heb het in mijn hoofd al helemaal gerenoveerd, verbouwd en ingericht.

Groetjes Krista