Frans restaurant in de Dordogne

Op het domein Bassiviere bevindt zich naast de stijlvolle barn chic appartementen en een geweldige conceptstore ook een fijn Frans restaurant. 

Instagram photo booth

Naast de parkeerplaats vind je een heuse photo booth. Voordat je naar het restaurant loopt kun je plaats nemen op de schommel en er een foto maken. Plaats je deze op je Instagram account met de hashtags #bassiviere en #restaurantbassiviere dan krijg je de volgende x dat je weer komt eten een cocktail aangeboden. Hoe leuk is dat?

De weg ernaar toe

Vanaf de parkeerplaats wandel je een stukje over het prachtige terrein van Bassiviere. Via het kronkelpad loop je tussen de oude bomen door richting het restaurant.

Uitzicht

Aan het eind van het pad krijg je een mooi uitzicht over het restaurant. Je loopt zo de overdekte veranda op.

Veranda terras

Ooit zo’n mooi  veranda terras gezien? Kijk eens naar het uitzicht. En de styling, ik vind het zo mooi. Industrieel gemixt met prachtige franse tafels en bistro stoeltjes.

Naar binnen

In het Voor- en Najaar of met regen kun je ook heerlijk binnen zitten.

Styling

Op het terras en binnen in het restaurant vind je prachtig gestylde hoekjes.

Wat eten we vandaag?

Op de dag dat ik deze foto’s maakte was ik bij Bassiviere om foto’s te maken bij eigenaresse Ilse, van haar prachtig ingerichte huis (voor een feature in de Maison en France).

Na deze fotoshoot heb ik even een rondje door het restaurant gelopen met mijn camera. Het restaurant was nog niet open, ik was er een paar dagen voor de officiële opening, maar de chefkok was al wel aanwezig.

Hij had deze heerlijke burrata salade gemaakt en daar heb ik samen met Ilse en haar man Joseph bij haar aan de keukentafel van zitten genieten.

Op de openingsavond afgelopen April heb ik er ook heerlijk zitten eten met mijn vriendin Erica (ze was met me mee naar Frankrijk), Karen (Boulede, homes made with love) en Mandy (Club les Ormes)

Deze Zomer ben ik weer in de buurt en dan ga ik hier natuurlijk weer lekker lunchen of dineren. Mocht je ook je vakantie in de Dordogne zijn dan raad ik restaurant Bassiviere zeer zeker aan.

Bon appétit!!!

Lieve groet,

Krista