Op bezoek

Het gastenverblijf van Annemarie aan het meer van Annecy is perfect voor de bezoekjes van familie en vrienden uit Nederland. Het huisje staat apart op het terrein en is net als het huis van Annemarie super leuk gestyled. Kijk je mee?

Woonkamer

Een fijne lichte woonkamer. Ik vind de bank zo mooi. En Annemarie is gek op letters. Deze vind je dan ook veel terug hier in het gastenverblijf. Zoveel mooie typografie op kussens, tassen, stoffen en bordjes.

Keuken

De open keuken staat vol brocante schatten en er staat een mooie oude Franse eettafel.

Sweet dreams

Er zijn 2 fijne slaapkamers waar de gasten na een dag op het meer of in de bergen te hebben rondgebracht heerlijk kunnen slapen.

Buiten

Ook hier rond het gastenverblijf vind je buiten leuk gestylde plekjes. Zoals de zitplek onder de veranda. En de boompjes in de rieten manden en mooie potten zijn ook zo leuk. Hier in de tuin zijn ook veel cijfers en letters te vinden op bordjes. En ik hou van de antraciet kleurige luiken.

Het was super leuk om bij Annemarie te fotograferen. Bekijk ook het fotoblog Binnenkijken bij… met heel veel foto’s van haar woonhuis die ik heb gemaakt voor de Maison en France

Lieve groet,

Krista