Afgelopen December heb ik samen met mijn lieve vriendin Erica (Bralten interieurstyling) voor de bedrijven van onze mannen de Kerstpakketten samengesteld.

Lekker eten uitgezocht dat stylisch verpakt was, mooie fles wijn, leuk gevuld etuitje, een vintage stijl poster in koker en een heus Kerstboompje moesten in een hippe verpakking. Geen standaard doos. De draadmand of houten kistje vonden we zo 2015!

Maar wat is nou echt hip! We kwamen op het idee om een duurzame XXL Jute tas te laten bedrukken met een gave quote! En daarin kon dan al het lekkers en leuke cadeautjes voor het personeel.

Green Earth products verkoopt hippe duurzame jute tassen. En kunnen je logo of een leuke quote erop drukken. Custome made jute producten zijn ook mogelijk. Neem maar eens een kijkje op hun website.

Ik had een mooie foto van het eindresultaat van het Kerstpakket gemaakt en op social media geplaatst. Al gauw kwam de vraag van Green Earth of zij de foto mochten gebruiken. EN of ik niet van al hun 24 tassen mooie sfeerfoto’s wilde maken. Dus in de Kerstvakantie even bij ze op de thee geweest en met een grote doos vol tassen weer naar huis.

Moodboard gemaakt van de sfeer en stijl die ik voor ogen had. Green Earth heeft net een nieuwe website die er fris, licht en groen uitziet. Dus daar op voort geborduurd. De sfeer werd goedgekeurd en ik kon aan de slag.

Leuke fotoprops bij elkaar gezocht. O.a. van kleding & lifestyle winkel Calzoni en de Hema uit Meppel. In onze boerderij in Giethoorn had ik ook genoeg mooie spullen die ik kon gebruiken. Ook heeft daar de fotoshoot plaatsgevonden.

Het zijn frisse foto’s geworden in een rustige sfeer. De tas in zijn geheel en natuurlijk de detailfoto’s welke ik zo leuk vind om te maken.

De foto’s gaan gebruikt worden voor de nieuwe website van Green Earth en hun social media. Ook voor Green Earth plaats ik de foto’s en berichten op hun social media. Je kan ze volgen via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Neem maar eens een kijkje.

Heb jij producten die wel mooie sfeerfoto’s kunnen gebruiken? En wil jij hiermee een eigen stijl creëren op social media? Je kan me altijd mailen om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn voor social media styling.

Groetjes Krista