Boulede

Homes made with love. Een rustig privé-vakantie gehucht op het prachtige platteland tussen de rivieren de Lot en de Dordogne.

 

Gehucht

Rolf & Karen hebben een klein Frans dorp gerestaureerd.  De huizen zijn opnieuw ingericht tot een heerlijke plek. Wel 5 prachtig ingerichte huizen, 2 zwembaden en een mega terrein met veel groen.

 

Fotografie

Elke keer als ik voor mijn fotografieklussen in de Dordogne ben mag ik o.a. bij Karen en Rolf logeren. En mag ik Boulede fotograferen. We doen het stapje voor stapje want niet alle huizen zijn steeds vrij om er een fotoshoot te doen. Daarom heb ik tot nu toe het terrein/omgeving , vakantiehuis La Bouchonniere en hun dorpshuisje Loft O Village  gefotografeerd.

 

La Bouchonniere

Als eerste laat ik jullie La Bouchonniere zien.

Woonkamer

Keuken

Slaapkamers

Wil jij dit heerlijke vakantiehuis huren? Dan zou ik eens voor meer informatie over Boulede, homes made with love kijken op www.boulede.com

Waarschijnlijk volgt volgende week een fotoblog van het terrein en de omgeving.

Lieve groet,

Krista