Waan je in een echt Frans dorp

In September heb ik een prachtig gestyled dorpshuis in het truffeldorpje Sainte Alvère in de Dordogne gefotografeerd. Interieurstyliste Claudia de Kanter heeft er zo iets moois van gemaakt.

Interieur stylist

Al eerder mocht ik een door haar gestyled huis fotograferen. En nu was haar eigen project aan de beurt. Een super leuk dorpshuis gevuld met de mooiste brocante en vintage schatten.

Slaapkamer

Op de bovenste verdieping een ruime lichte slaapkamer. Een mooie kroonluchter, oude lampjes naast het bed, knisperend wit beddengoed. Alles tot in detail gestyled.

Woonkamer

Op de eerste verdieping weer zo’n lichte kamer. De oude stoelen met hun originele bekleding, een gietijzeren bankje met fijne kussens en een antieke secretaire.

Keuken

Op de begane grond vind je een fantastisch mooie woonkeuken. Met een fijne eettafel en een fijn zitje. EN het kookboek Leafs van de zus van Claudia (de in Nederland beroemde tv kok Carola de Kanter) ligt voor je klaar om heerlijk uit te kunnen koken.

Onder verdieping

Hier vind je een mooie hal waar de badkamer en toilet zich bevind. En een deur naar het buitenplaatsje.

Buiten plaatsje

Het fijne aan dit dorpshuisje is dat het ook een lief klein buitenplaatsje heeft. Dus hartje centrum en toch lekker buiten kunnen zitten.

Dit leuke dorpshuisje is te huur! Meer info via La Grange de la Bessaronnie