Interieur fotografie Frankrijk

Het is al even geleden dat ik dit huis in de Dordogne Frankrijk heb gefotografeerd. Maar die zeker nog een plek op mijn website verdiend. Het huis ligt in het dorpje met de beste bakker van de Dordogne. Het huis van deze bakker heb ik ook gefotografeerd en staat ook op mijn site.

interieur fotografie Frankrijk
interieur fotografie Frankrijk

Gerenoveerd

Del Teil is een gerestaureerd vakantiehuis in de Dordogne met verwarmd privé zwembad. Dit vakantiehuis aan de rand van een klein dorpje heeft de bakker op loopafstand, maar toch ligt de tuin heerlijk privé. Het vakantiehuis heeft een tuin met privé zwembad en is volledig omheind.

Binnen

Del Teil is dit jaar van binnen gerestaureerd, waardoor er zich nu een grote woonkamer bevindt en grote keuken. Op de begane grond bevindt zich ook een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Op de kleine gang is er nog een apart toilet. Bij binnenkomst is er een klein trappetje dat naar de mezzanine leidt waar twee kinderen kunnen slapen in twee eenpersoonsbedden. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Ook is er een groot gedeelte op de eerste verdieping wat een soort overloop is waar ook nog eens een bedbank staat (2 personen). Uiteindelijk is er nog een badkamer met bubbelbad en toilet.

Buiten

De tuin van 350 m2 geheel omheind bevat een privé zwembad van 7,2 x 3,6 m. Het privé zwembad is heerlijk verwarmd waardoor het in de wat koudere dagen nog steeds aangenaam is om te zwemmen. Ook is er een overkapt terras waar u met zijn alle aan tafel kunt eten.

France Villa

Dit heerlijke vakantiehuis is te huur bij France Villa. Dus zoek je voor de Mei- of Zomervakantie nog een heerlijk huis met zwembad en buitenkeuken? Alle foto’s en meer info vind je op hun website.

En route

Ik heb alweer 2 tripjes naar Frankrijk op de planning. Weer mooie huizen fotograferen. O.a. in Geneve, St Tropez en mijn geliefde Dordogne. Op de hoogte blijven? Volg dan mijn Instagram account.

Lieve groet,

Krista