Interieur fotografie jongenskamer

Dit keer interieur fotografie in ons heerlijke huis in de binnenstad van Meppel. Hier heeft onze zoon Sil een echte jongenskamer. Stoer maar met een rustige uitstraling.

Make over

Naast fotograferen ben ik gek op interieur styling en ons huis in Meppel is toe aan een make over dus ik kan mijn hart weer ophalen. Na de zomervakantie gaat Sil naar de middelbare school. En daar hoort een nieuwe kamer bij. Dus ik ben op zolder begonnen.

Jongenskamer

Of eigenlijk een puber kamer. Een kamer om te chillen met zijn vrienden, zijn huiswerk te maken, genoeg ruimte om toch ook nog met zijn lego te spelen en een heerlijke slaapplek.

Kleuren

De basis is wit geschilderd en 2 muren antraciet gesausd. Er ligt al ruim 10 jaar heel mooi zuiver wollen vloerbedekking op de vloer. De kleur is een beetje linnen achtig. Voordeel van het wol is dat het zichzelf reinigt dus het ziet er nog steeds heel mooi uit.

Inrichting

Sil vlogt veel, houdt van gamen en natuurlijk moet er straks ook huiswerk gemaakt worden. Dus werd er een groot bureau van hout op maat gemaakt met uitzicht op de Meppeler toren.

De vakkenkast van Ikea werd voorzien van grijze manden en op de planken onder de schuine wand hebben we allemaal …. Ikea dozen neergezet.

Sil heeft een prachtig vintage bed, een twijfelaar. Hier een nieuw dekbedovertrek bijgekocht en een heerlijk plaid. Als nachtkastje de trolly van de Ikea naast zijn bed gezet

Zo hebben we zijn kamer een make over gegeven.

Fotograferen

Na alles mooi gestyled te hebben ben ik gauw foto’s gaan maken. Want met een puberzoon is deze kamer binnen de kortste keren een heerlijke bende.

De kamer van dochterlief Lise is inmiddels ook gerestyled. Binnenkort hier ook een fotoblog over.

Groetjes Krista