De laatste 3 nachtjes van mijn fotografie week voor France Villa in Frankrijk heb ik villa ‘Cosy’ van binnen en buiten gefotografeerd.

Luxe villa

Villa ‘Cosy’ is een pas gerenoveerde luxe villa met een geweldig zwembad. Weer hartelijk door de eigenaar ontvangen. Wat een enorme gastvrijheid heb ik mogen ervaren die week. Ook hier weer een rondleiding door het huis, het zwembad was schoongemaakt en verwarmd en of ik toch zeker de laatste oogst uit de moestuin wilde halen en elke ochtend voor mezelf een eitje uit het kippenhok.

Interieur

De eigenaresse heeft zelf de interieurstyling gedaan. En dat is goed gelukt. Prachtige slaapkamers, wel 2 badkamers, een enorm grote woonkamer met uitzicht over de tuin en het zwembad. Ook de keuken is een plaatje. Super modern en van alle gemakken voorzien. Ik heb heel wat mooie plaatjes kunnen schieten.

Exterieur

De tuin is geweldig. Als je door het hek komt rij je onder de bomen door via de oprijlaan naar het huis.  Rondom het huis heel veel bomen en gras, een grote moestuin, speeltoestellen voor de kids en dan niet te vergeten dat prachtige zwembad. Het ligt perfect op de kavel en wat hebben ze om het zwembad heen ook mooi gestyled. Witte strakke kuipstoeltjes, buiten matrassen waar je heerlijk kan liggen zonnen. En overal leuke schaduwrijke zitjes.

Oogsten

Omdat ik hier 3 nachten verbleef heb ik de eerste dag lekker boodschappen gedaan bij de supermarche. Ik hou van die grote Franse supermarkten.

Maar eerst even gekeken wat de moestuin me nog te bieden had. Aardbeien, tomaten, kruiden. Lekker tomatensoepje dus en een heerlijke fruitsmoothie gemaakt.

Het weer was fantastisch dus elke ochtend en avond heerlijk buiten zitten eten. En mijn baantjes getrokken in het prachtige zwembad.

Ik verheug me nu al op de maand Mei, dan ga ik weer een week naar Frankrijk vakantiehuizen fotograferen voor France Villa.

Groetjes Krista