Interieur fotograferen vakantiehuis Dordogne

Mijn fotografie week voor France Villa begon bij dit vakantiehuis in de Dordogne Frankrijk. Omdat het September was en de tuin al herfstig aandeed heb ik hier alleen het interieur gefotografeerd.

Een bijzonder huis

Bij aankomst hartelijk verwelkomd door de eigenaresse. Ze heeft mij een rondleiding door het huis gegeven.

Je komt binnen in de keuken die in het midden van het huis ligt. Een heerlijke grote Franse leefkeuken. Ga je vanuit de keuken naar links dan waan je je wat betreft het interieur in een oud kasteel. Ik hou ervan, prachtig antiek en een heuse torenkamer die dienst doet als slaapkamer.

Ga je in de keuken naar rechts dan kom je in een woon/slaapkamer terecht. Het lijkt wel een hotelkamer. Bedden, een zitje en een bureautje.

In de keuken zit de trap naar boven waar je nog 3 prachtig gestylde slaapkamers, een nieuwe badkamer en apart toilet vindt.

Het huis is bijzonder omdat de interieur stijl varieert van brocante, authentiek, modern en de kasteel stijl. Maar een goede mix en match.

Zwembad

Omdat ik hier een nachtje zou slapen en het een hele warme dag was heeft de eigenaar het zwembad nog voor me schoongemaakt. Na het fotograferen heb ik heerlijk een paar baantjes getrokken en een stokbroodje met geitenbrie en abrikozenjam op het terras bij het zwembad gegeten.

Viva la France. Een heerlijke start van een werkweek.

Groetjes Krista