Frans chateau

Ons vakantiehuis deze Zomer was een prachtig Frans chateau in de Dordogne. Het kasteel hadden we gehuurd bij Lydia en Thijs van France Villa. En ik mocht een interieur fotoshoot doen.

We hadden mijn schoonfamilie uitgenodigd en met z’n allen hebben we een fantastische tijd in en rond het chateau gehad.

Vakantiewerk

Zoals eigenlijk altijd als ik bij France Villa een vakantiehuis huur is ‘part of the deal’ dat ik een fotoshoot doe en mooie interieur en tuin foto’s maak.

Wist je dat het nu 5 jaar geleden is dat ik begon met vakantie accomodaties in de Dordogne Frankrijk te fotograferen. 

Begonnen met een opdracht voor jawel, France Villa en door de jaren heen al voor veel leuke Nederlanders en Engelsen met een vakantie accomodaties in de Dordogne gefotografeerd .  

Het kasteel

Na een lange oprijlaan zie je het chateau verschijnen. Het ligt prachtig met rondom mooie oude bomen, omringd door een oude gracht. En omgeven door weilanden en heuvels.

Ik neem je middels een selectie foto’s mee voor een rondje door het het chateau. Meer foto’s zijn te vinden op de website van France Villa.

Buiten

Hal en trapopgang

Slaapkamers

Alle slaapkamers zijn rijkelijk ingericht met meubels uit vervlogen tijden.

Detailfoto’s

Salon

Fijne hoekjes

To do

Bij het kasteel nog een prachtige oude schuur die wel een opknapbeurt nodig heeft. Of juist zo laten. Gaaf toch die oude kozijnen en muren!

 

Over 2 weken vlieg ik weer naar de Dordogne om mooie vakantiehuizen te fotograferen. Natuurlijk komen daar ook fotoblogs van op de site.

Liefs Krista