Interieur fotografie in Frankrijk

Tijdens mijn fotografie week in Frankrijk voor France Villa heb ik een paradijsje gefotografeerd. Want Petit Paradis stond ook op de to do list om te fotograferen! Het was even zoeken maar toen gelukkig gevonden, echt een klein paradijs in de Dordogne.

Vriendelijk ontvangen door de eigenaar en na een korte rondleiding door het huis liet hij mij alleen en kon ik rustig door de kamers dwalen om het interieur te fotograferen. Ook buiten was het erg mooi om te fotograferen met zelfs in September nog volop bloemen.

Petit Paradis

Dit is een bijzonder mooi en karakteristiek gerestaureerd vakantiehuis dat France Villa in haar portefeuille heeft. Vol met bijzondere details en geschikt voor 10 personen. Een echt authentiek Frans interieur. Een enorme zolderkamer, 2 badkamers en nog eens 3 slaapkamers.

Het beschikt over een heerlijk privé zwembad met uitzicht over de landerijen. Een overdekt terras bij het zwembad wat natuurlijk heerlijk is in de zomer. En voor de kinderen een grote tuin om te spelen en in het bijbehorende bos te spelen. Het is heerlijk rustig gelegen maar toch vlak bij een dorpje.

Zelf verbouwd

De eigenaar heeft zelf de restauratie uitgevoerd van dit vakantiehuis en hier veel liefde ingestopt. Wist je dat hij alle steentjes van de trap bij het zwembad eigenhandig met een emmertje uit de rivier de Dordogne heeft gehaald… De eigenaar heeft er 15 jaar over gedaan om dit huis tot een vakantiethuis te maken…

Vakantie huis huren?

Dit huis is natuurlijk te huur voor een heerlijke vakantie. Wil je meer info over de verhuur mogelijkheden, beschikbaarheid en alle informatie lezen? Klik dan even door naar de website van France Villa.

Binnenkort plaats ik de laatste 2 huizen die ik voor France Villa heb gefotografeerd hier op mijn foto blog.

Volg mij ondertussen op Social Media waar ik dagelijks mooie foto’s plaats.

Groetjes Krista