Krista Brockbernd fotografe

Krista Brockbernd

 

Krista Brockbernd

De persoon achter de camera en ik fotografeer sfeer! Van interieurs in binnen- en buitenland.

Fotograferen doe ik heel veel. Elke dag. Mooie mensen om me heen, een prachtige landschap dat ik tegenkom, ineens ben ik op een locatie die zo fotogeniek is dat ik die gefotografeerd moet hebben. Privé gebruik ik meestal mijn iPhone 7 plus, waar gelukkig een prima camera op zit.

Heb ik een fotoshoot dan fotografeer ik met mijn Olympus OM-D. Wat ik fotografeer moet bij me passen, de sfeer moet kloppen, ik wil er energie van krijgen en happy zijn met het eindresultaat. Veel foto’s die ik maak worden gebruikt voor de websites en social media van mijn opdrachtgevers.

Ook vind ik het erg leuk fotoreportages aan te bieden aan tijdschriften en magazines. Ik werk o.a. met de Maison en France. Heb jij een gaaf interieur dat niet zou misstaan in de bladen? Mail me een paar foto’s, dan neem ik contact met je op.

Ervaring

Ik heb veel ervaring met styling en fotografie opgedaan met mijn vorige bedrijf, Van onze tafel Ontwerpstudio.

Foto’s van o.a. het interieur van de studio, producten voor in de webwinkel, de workshops, het event ’De Weekendmarket’ plaatste ik op onze social media en gebruikten we voor onze website.

Uit alle reacties en likes bleek dat mijn stijl op gebied van fotografie en fotostyling mensen aanspreekt. Met als gevolg dat het balletje ging rollen en er leuke fotografie projecten op mijn pad kwamen.

Over mij

Naast het fotograferen en stylen hou ik erg van koken en bakken. Van super lange wandelingen maken, het liefst tijdens zonsopgang, vakanties met mijn gezin. Ben verslaafd aan het lezen van historische romans en het kijken naar kostuumdrama’s (serie’s) zoals Downton Abbey, Velvet, Grand hotel enz. Het belangrijkste is mijn gezin. Ik ben moeder van zoon Sil en dochter Lise en al meer dan 20 jaar verliefd op hun vader Anne. Ook hebben we een mooie blonde labrador Noor.

Naast de leuke fotografie opdrachten die ik doe, zul je hier op mijn site ook veel eigen vrij werk tegenkomen. Een fotoblog van al het moois wat ik voor mijn camera kreeg.

KIJKEN jullie mee?

Groetjes, Krista