Meivakantie

Het is alweer even geleden maar afgelopen Meivakantie ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar Zuid Frankrijk. Wij verbleven in een heerlijk vakantiehuis van France Villa aan de Cote d ‘Azur in het achterland nabij St Tropez.

Tussen de wijngaarden

In het achterland van St Tropez, vlakbij het prachtige dorpje Grimaud rijd je zo de wijnvelden in en daar aan het eind van een dal vind je een heel klein gehuchtje waar dit heerlijke vakantiehuis ligt. Ik was net in de Dordogne, Frankrijk geweest om een Wijnchateau te fotograferen maar hoe leuk om nu weer tussen de wijnranken te verblijven en er elke ochtend weer lekker doorheen te kunnen wandelen.

Vakantiehuis

Wij hebben een aantal jaar geleden al eerder in dit huis verbleven. Een huis dat voelt als thuiskomen. Niet extreem groot of luxe maar vooral huiselijk, met zorg ingericht en van alle gemakken voorzien.

 

Zwembad

In de grote tuin met volop bomen en prachtige bloemen ligt het heerlijk verwarmde zwembad. Anne en ik liggend op de ligstoelen met een goed boek en de kids genietend in het warme water.

De omgeving

Naast de wijnvelden voordat je het gehucht inrijdt is er ook volop bos. Mooie wandelpaden de heuvel op en op de top een fantastisch uitzicht over de omgeving en de baai van St Tropez!

Natuurlijk elke dag gewandeld, even een ijsje eten in St Tropez en heerlijk rondrijden langs de kust. Dit is in het voorjaar erg relaxed om te doen. Zomers helaas geen pretje ivm de lange files langs de beroemde kustplaatsen zoals Cannes, Nice en Monaco.

Vakantiewerk

Als wij een huis huren bij France Villa, krijg ik er altijd vakantiewerk bij. Natuurlijk heb ik even de tijd genomen om het huis, het interieur en de prachtige tuin met zwembad te fotograferen. Alle foto’s en meer info om dit vakantiehuis te huren vind je op www.francevilla.com

Na deze week vakantie was ik een paar weken thuis en toen weer richting Frankrijk. Dit x naar de Dordogne om een week lang vakantiehuizen te fotograferen voor France Villa. Binnenkort plaats ik een paar huizen die ik heb gefotografeerd op dit blog.

Tot gauw!

Groetjes Krista