De start van Brockbernd fotografie begon afgelopen zomer met een super leuke fotografie opdracht tijdens mijn vakantie in Frankrijk

Terwijl ik afgelopen zomer heerlijk vakantie aan het vieren was in het prachtige nieuwe vakantiehuis ‘Marilove’ van Francevilla in de buurt van Souillac, departement Lot in Frankrijk, heb ik ook een beetje gewerkt. Namelijk interieurfoto’s maken van dit huis voor de website van Francevilla.

Het huis, Loft Style Boutique Villa Marilove, is een bungalow en heel modern gebouwd. Buitenkant is strak wit met antraciet grijze details. Binnen een gave mix van brocante, vintage, industrieel en design. Alles prachtig gestyled door interieurstyliste Claudia de Kanter van La Maison Reportage. Er waren heel wat mooie hoekjes om te fotograferen, de ruime woonkamer met de mooie open keuken, de ouderslaapkamer met en suite badkamer en de 2 slaapkamers met aangrenzende badkamer.

Super leuk om te vermelden is dat een aantal van de gemaakte foto’s zijn gebruikt in het magazine Maison en France. Daar binnenkort ook een blog over.

Nu wat buitenfoto’s bij dit blog. France Villa had zelf al prachtige zwembadfoto’s, neem maar eens een kijkje op hun website. In de volgende foto blogs komen de interieurfoto’s per ruimte voorbij. Lezen en kijken jullie mee?

Groetjes Krista